Kegel Exercise

07 Nov 2019

medium butt plugs is precies WAAR vrouwen willen dat je ejaculeert tijdens seks
https://www.youtube.com/watch ? v = 6ZJR2n-PsZ8
corsetti lingerie =” 252px “alt =” Kegel Oefening “/> Ze kunnen zelfs verbeteren uw orgasmen. Ja. Onderzoek onthult dat Kegel oefeningen (een vrijwillige samentrekking van het bekken vloer spierweefsel ) efficiĆ«nt zijn in het adresseren points vergelijkbaar met urine-incontinentie en bekkenorgaanverzakking wanneer ze uitgevoerd in voldoende hoeveelheden.

13 Items That Will Give Your Sex Life A Boost This Yearbondage hoods de bekkenorganen, samen met de blaas, de baarmoeder, de dunne darm en het rectum. Regelmatige Kegel trein tijdens zwangerschap en nadat u start kan helpen verbeteren en houd uw blaas en darm beheer door stijging van de energie, uithoudingsvermogen, en juist functie van deze noodzakelijk spierweefsel .
Memorial Sloan Kettering Cancer Center, Pelvic Floor Muscle (Kegel) Oefeningen voor vrouwen om de seksuele gezondheid te verbeteren, oktober 2014. Er zijn ook apparaten bekend als vaginaal sporters die verklaren die u zullen helpen het bekken vloeren spierweefsel isoleren of voor u werken. Sommige zijn gevormd zoals kegels en worden op hun plaats gehouden in je vagina door je gespannen spierweefsels. Anderen bieden elektrische stimulatie van de spierweefsels. Hoewel ze zou kunnen zijn plezierig om poging , er is geen bewijs dat ze werken beter dan het samentrekken van de spieren alleen ( eigenlijk hebben sommige studies ze ontdekt minder effectief ).
Werk tot 10 tot vijftien herhalingen elke keer dat u oefent . Gebruik het oefenlogboek onder te behouden

medium butt plugs is precies WAAR vrouwen willen dat je ejaculeert tijdens sekshttps://www.youtube.com/watch ? v = 6ZJR2n-PsZ8

READ MORE