UrthLeaf CBD Review CBD Hemp Oil CBD Hylki CBD Bath Bomb CBD Salve Og CBD Vape Pen Blogs
UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


Denne CBD-anmeldelsen ble skrevet av en av våre gjestebloggere for UrthLeaf CBD.


I denne CBD-gjennomgangen , skal jeg gjennomgå hele linjen med CBD-produkter fra et californisk CBD-selskap kalt UrthLeaf. Jeg skal starte denne gjennomgangen ved å snakke litt om selskapet, merkevarebygging og produktkvalitet. Denne CBD-gjennomgangen kommer til å bli helt ærlig og upartisk.
UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – første inntrykk


For det første vil jeg påpeke at jeg har mottatt produktene fra UrthLeaf i løpet av en uke: Dette er hvor lang tid det tok før pakken ankom fra California (USA) til London (UK). I den store tingenes ordning er dette nesten dobbelt så raskt som det har tatt for lignende pakker å nå meg fra California. Det viser at det fra juridisk synspunkt ikke er noen problemer med UrthLeaf CBD produkter ved grensekontrollen, noe som er gode nyheter for alle internasjonale kunder.


UrthLeaf CBD-produkter - første inntrykk
UrthLeaf CBD Products – First Impressions


Hele pakken har kommet i en veldig hipster og profesjonell UrthLeaf-merket papirpose, men på grunn av det våte været i London ble vesken våt i ryggpakken min, og den var ikke lenger verdt å bli omtalt i denne CBD-anmeldelsen. Mitt førsteinntrykk av UrthLeaf CBD-produkter var foreningen med natur, jord og jord. Dette skyldes selskapets meget profesjonelle logo som ser ut til å være fokusert på grønn og sunn livsstil og antyder at produktene deres er naturlige.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – Emballasje


Alle UrthLeaf CBD-produkter leveres i veldig solid og kvalitetspapiremballasje. UrthLeaf CBD badebombe emballasje er det eneste produktet som bryter formen når den kommer i en brun boks som er mer vanlig i skjønnhetsindustrien. Når jeg for eksempel går inn i noen luksuriøse apoteksbutikker i Brick Lane eller Cananry Wharf, vises badebomber og såpe i lignende minimalistisk og hipster elegant emballasje. Å ha anmeldte mange CBD-produkter i det siste. Det som gjorde at UrthLeafs emballasje skilte seg ut er det faktum at den er veldig detaljert og inneholder mye med nyttig informasjon om hvert produkt. Etter min mening er dette veldig nyttig fra brukerens synspunkt.


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg


UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg

Jeg har prøvd ut UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture i tre styrker i løpet av løpet på en uke i forskjellige sosiale omgivelser. Etter å ha smakt mange CBD oljetinkturer før, er UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture smaksfri og smaker ikke som cannabis eller hamp. Den er veldig nøytral, men rik og smaker som deilig italiensk olje du vil ha på salaten din på en fancy byrestaurant. Selv om jeg ikke har noe imot smaken av cannabis eller hamp, skjønner jeg at mange CBD-oljebrukere kan ha negativ konnotasjon assosiert med cannabis- og hamp-produkter, da CBD egentlig er et cannabis-derivat mindre THC. Gitt at UrthLeaf CBD-hampoljetinktur har en nøytral smak, er den ideell for alle som ønsker å dra nytte av CBD-olje uten smaken av hamp eller cannabis. Jeg konsumerte UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture oralt før jeg la meg ved å legge noen dråper under tungen. I løpet av en halv time følte jeg meg myk, avslappet og fokusert. Det er en feilnummer at CBD gjør deg høy. Tvert imot, det hjelper til med å stabilisere hjernen din og fokusere. Jeg eksperimenterte også med UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture i 900 mg ved å legge den til min protein-shake før trening bestående av blåbær, melk, proteinpulver og en banan. Jeg fikk proteinrysten to timer før jeg gikk på treningsstudioet, og jeg må innrømme at CBD Oil virkelig hjalp til med fokusaspektet på treningsstudioet og virkelig forbedret utholdenheten min, spesielt når det gjaldt trening i hjerte- og vekter. Den nøytrale smaken av UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture gjør den perfekt for å blande den med forskjellige matvarer og drikkevarer. Min personlige tilnærming er å konsumere svakere CBD-olje oralt og legge til høyere styrke CBD-olje til mat og drikke. På selskapets nettsted oppgir UrthLeaf at de bare bruker ikke-genetisk modifisert industriell hamp fra noen få CBD-gårder. Jeg tror at denne påstanden virkelig går hånd i hanske med deres jordiske og naturinspirerte merkevarebygging.


UrthLeaf CBD Hemp Oil Tincture 300 mg, 900 mg og 1800 mg

UrthLeaf CBD Gel kapsler 900 mg


UrthLeaf CBD Gel Capsules 900 mg UrthLeaf CBD Gel Kapsler 900 mg


Jeg har aldri helt forstått konseptet med å konsumere CBD-gelkapsler før jeg sølte CBD-olje over hele iPhonen mens jeg tok litt CBD-olje mens jeg var på farten. UrthLeaf CBD Gel Capsules 900 mg gir bekvemmeligheten av å konsumere CBD-olje mens du er på farten. På samme måte innså jeg at UrthLeaf CBD Gel Capsules 900 mg også kan hjelpe med omdømme risikostyring. Uinformerte mennesker kan være skeptiske til å konsumere CBD-olje fra en pipette og UrthLeaf CBD Gel Capsules 900mg tilbyr definitivt mer skjønn for å konsumere CBD på offentlige steder eller til og med på arbeidsplassen. Jeg bestemte meg for å ha noen CBD gelkapsler mens jeg var på en lang undergrunnsreise i London. Naturlig nok ble jeg litt spent og stresset etter en lang dag på kontoret og maset i byen. Jeg droppet 2 CBD-kapsler med litt velsmakende fizzy limonadeboble-te. Etter omtrent 30 minutter begynte effekten av CBD gradvis å slå inn. Jeg følte meg mer avslappet, komponert og kjølt til det punktet hvor jeg holdt en liten prat med andre pendlere . Jeg liker virkelig at UrthLeaf CBD Gel Capsules kommer i 900 mg, en ganske høy styrke. Det er ganske enkelt å justere CBD-inntaket med CBD-olje ved å ta noen få dråper mer eller mindre. Imidlertid, med CBD Gel-tabletter, ønsker du å få optimal effekt uten å måtte svelge ti CBD-kapsler. CBD kapselstyrke er definitivt på poeng. På UrthLeafs nettsted og på etiketten opplyses det at CBD-kapslene deres inneholder:


Fraksjonert kokosnøttolje (MCT Medium Chain Triglycerides)
Gelatin (Gelatin Capsules)
Non GMO Sunflower Lecithin
Full Spectrum Hamp Oil


UrthLeaf CBD Gel Capsules 900mg

UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mg


UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mg

Her er hva UrthLeaf hevder om deres CBD Hemp Healing Salve:UrthLeafs mest solgte, aktuelle salve er laget ved å trekke ut fullspektrum, CBD-rik hampolje og blande den med organisk lavendelblomstolje, organisk kokosnøttolje, vitamin E og organisk bivoks. Disse enkle ingrediensene skaper en kraftig salve som er fullpakket med betennelsesdempende egenskaper som hjelper til med å behandle alle dine smerter, smerter og ømme muskler. Vi liker også å bruke salven vår på kutt, sår, tørr hud og eksem! For raskere, målrettet lettelse, bare masser en liten mengde inn i det berørte området.

UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mgTotalt sett oppsummerer dette UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve ekstremt godt. For over et år siden har jeg utviklet en hudtilstand kjent som uticaria. Jeg hadde gjort mange blodprøver og så fastlegen min ved flere anledninger, men den eksakte årsaken til allergien min var ukjent. Jeg ble fortalt at det kan være alt fra stress til kroppens intoleranse mot fuktig britisk vær. Jeg fikk derfor igjen å ta Loratadine anti-allergitabletter. Hvis jeg ikke klarte å ta tablettene hver morgen, ville kroppsdelene mine plutselig begynne å bli røde og jeg ville få et utslett. Det er veldig irriterende å leve med en slik tilstand. Jeg prøvde umiddelbart UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve på de berørte hudområdene, og utslettet forsvant på omtrent 5 minutter. Det jeg derimot har lagt merke til, er at ved å bruke UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve , CBD Hemp Oil and CBD Bath Bomb, tilstanden min har blitt å gå tilbake. Det totale antallet allergiforekomster har gått ned, og selv om jeg ikke tar anti-allergitabletter, kan jeg lett komme meg en dag eller to. Dette er veldig oppmuntrende og viser definitivt at CBD har mye potensiale i å hjelpe og behandle og lindre hudtilstander og allergier.


UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mg

Jeg hadde ikke planer om å bruke UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve til noe annet enn å hjelpe til med å behandle min allergi og tørre hud, men etter en måned med å være borte fra treningsstudioet, bestemte jeg meg for å gå tilbake til min normale benkpressvekt bare for å opprettholde en ryggskade. I utgangspunktet kunne jeg ikke løfte baren opp igjen, den landet på magen og jeg prøvde å skyve den av meg ved hjelp av ryggen. Det skjønte jeg ikke den gangen, men jeg hadde forstuet korsryggen og hadde mye smerter etter treningen. Jeg brukte store mengder UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve to ganger før jeg la meg og en gang om morgenen. Resultatene var utrolige, ryggsmerter begynte å avta og etter 2 dager hadde de forsvunnet helt. Dette er intet mindre enn et mirakel fordi slike ryggsmerter tar minst 2 uker å helbrede. Jeg vil derfor sterkt anbefale UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve for alle som lider av treningsstudioskader og allergier eller hudtilstander. Lukten av UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve er ekstremt hyggelig og sofistikert og har ingen fortell-fortegn på at du bruker en hamp eller CBD-produkt. Jeg ble veldig overrasket over at lukten av denne UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve er veldig skånsom, rustikk og minner meg om en tur til en vakker hage fra en av viktorianske romaner! Vanligvis har lignende salver en veldig skarp og ikke helt behagelig lukt. UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve fungerer også bra som kroppskrem og er en flott erstatning for parfyme.


UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mg

UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

Jeg er generelt mer en dusjperson, og på grunn av min travle rutine har jeg ikke tid til å ta et fullstappet bad med såpebobler og nostalgiske gule gummiender. Jeg endelig kastet meg inn i å ta et varmt bad i helgen med litt velsmakende boble-te. Jeg humret Eucalyptus Bath Bomb mens jeg fylte opp badet. Det begynte å oppløses veldig gradvis og ga en veldig beroligende og frisk aroma til hele badet. Da jeg kom i badet, har jeg lagt merke til at jeg følte meg veldig avslappet, rolig og huden min ble ekstremt myk og smidig. Etter omtrent en time følte jeg meg veldig forynget og ekstremt avslappet. Eucalyptus CBD Bath Bomb kombinerer det beste fra begge verdener ved å bringe CBD inn i kosmetikk og kroppspleieprodukter. Jeg kunne definitivt kjenne den terapeutiske effekten av CBD på huden min og min fysiske og mentale tilstand. Huden min føltes yngre og kroppen min føltes bare avslappet. Denne CBD-badebomben hjalp meg med å få en veldig god natts søvn og bidro til å gjenopplive kroppen min. Jeg følte definitivt veldig positive resultater hele uken.


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

UrthLeaf CBD Vape Pen 200 mg


UrthLeaf CBD Vape Pen 200mg

Jeg liker en god vape og har prøvd alle typer vape e-væsker fra Storbritannia, Malaysia og USA. Jeg liker å vape alle mine e-safter i 3 mg nikotin. Jeg opplever at nikotin får meg til å føle meg veldig opprørt og pepet. Jeg har bare vape CBD-olje en eller to ganger før. Jeg husker at jeg hadde noen problemer med vaping CBD eliquid på mine Uwell og Vopoo vape tanks da de ikke var veldig vennlige mot CBD eliquid. En ting jeg virkelig liker med U rthLeaf CBD Vape Pen er at den kommer med et batteri og et ferdig fylt CBD-kassett som betyr at jeg ikke trenger å kaste bort tid på å handle en vape-tank og passende patroner. Det er heller ikke noe problem å få strømstyrken til å få en god vape ut av CBD eliquid. Med utgangspunkt i opptredenene er UrthLeaf CBD Vape Pen veldig elegant og har et veldig luksuriøst utseende. Batteriet til vape penne kommer i en elegant stålfinish og kassetten er laget av glass og ikke plast, noe som virkelig hjelper til med å holde alle nastiene ute og holder CBD eliquid ren og uforfalsket. Vapen er ekstremt glatt. I det siste hadde jeg forekomster av CBD-olje som smakte brent eller “ikke riktig”. Dette er noe som holdt meg borte fra vaping CBD. UrthLeaf gjør definitivt alt det tunge løftet mitt gir en CBD vape penn som faktisk er konfigurert til å vape CBD. Du trenger ikke blande deg med noen komplekse innstillinger eller kontroller. Alt du trenger å gjøre er å ta uavgjort og glede deg. Vapen er veldig glatt og naturlig. Jeg anbefaler denne CBD vape pennen for alle som leter etter øyeblikkelig avslapning. CBD-olje og kapsler tar litt lengre tid før de trer i kraft gjennom svelging. CBD HEMP OIL TINCTURE 300MG imot, vaping CBD har en nærmest øyeblikkelig effekt.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter: endelig dom


I løpet av denne CBD-gjennomgangen , har jeg oppdaget at kvaliteten på CBD-produktene og påstandene fra UrthLeaf er støttet av deres overlegne kvalitet. I det store og hele er UrthLeaf definitivt et av de aller beste organiske CBD-merkene som jeg har smakt. Det organiske temaet går gjennom merkevarebyggingen og helt til kvaliteten på UrthLeafs CBD-produkter . Jeg syntes UrthLeafs CBD-produkter var veldig effektive for å lindre stress, angst, muskelsmerter, ryggsmerter, hudskader og allergier. Du trenger imidlertid ikke å ha en tilstand for å ta CBD. Jeg synes CBD er en veldig god måte å chillax med litt chillout-musikk i bakgrunnen. Jeg vil spesielt anbefale UrthLeaf til de menneskene som leter etter et mer subtilt hamp og CBD-merke som ikke akkurat smaker som hamp eller roper cannabis! Når det gjelder prisene, tilbyr UrthLeaf CBD en god valuta for pengene med tanke på at du får et organisk produkt som er håndlaget av industriell hamp av høyeste kvalitet fra noen få utvalgte hampfarmer !